Intresserad av att vara med på ett ….

Du har redan förstått att jag redan gjort mycket inom den svenska konsert- och festivalbranschen, men det finns fortfarande en hel del som är ogjort. Det finns fortfarande några genuina eller sensationella projekt att genomföra.

Mitt nya och stora projekt är inte en konsert eller festival, det är flera. Dessutom vill jag genomföra dessa med ett helt nytt tänkande, som är bättre för landets framtid. Jag brinner fortfarande för nya konserter och festivaler, fast ska det bli bra, så måste man vara ett team med olika kompetenser.

Vill du vara en del av detta, så välkommen att höra av dig, så berättar jag mer.

Du kan vara intresserad av att bli investerare och delägare, producent, administratör, kommunikatör eller kanske till och med operativ kompanjon. Eller du vill vara med, men med en helt annan roll. Välkommen att höra av dig!
Välkommen att höra av dig på hakan@waxegard.se
Du kan självklart ringa eller smsa mig på 076-1078500 eller nå mig på sociala medier förstås. Vi Hörs!

Bästa hälsningar

Håkan Waxegård