“Boka en inspirerande föreläsning”

Föreläsning #1 – Ingenting är omöjligt!

Det här är min paradföreläsning, som alltid har varit aktuellt. Jag berättar här om sin resa som entreprenör och som pionjär.
Den här föreläsningen har framförallt inspirerat många att starta små och stora musik- och eventprojekt. Föreläsningen handlar om hur jag 19-åring fick en hel nedläggningshotad bygd nere kring Hultsfred i Småland att blomstra med Hultsfredsfestivalen.Den handlar om hur man får 5000 invånare att jobba gratis med något som man tror på.

Föreläsningen handlar också om hur jag lyckades starta och framgångsrikt driva andra stora festivaler och evenemang som t.ex. Lollipopfestivalen, Lollipopturnen, Kalasturnen och Eksjö Stadsfest.Festivalen Lollipop som fick efterföljare i hela Europa. Turnen Lollipop som bland annat var genombrottet för Kent. Kalasturnen som ”brejkade” Weeping Willlows med flera stora artister och som också fick många efterföljare i turnesverige.

Eksjö Stadsfest som förvandlade den gamla trästaden från Sveriges tråkigaste stad till en av landets charmigaste småstäder och som idag är en landets största och bästa stadsfestivaler. Den handlar även om alla andra nya och ibland våghalsiga projekt som jag startat.

Föreläsningen handlar också om alla spännande möten med kända personer som Kung Carl-Gustav, Ingvar Kamprad, Johnny Cash, David Bowie, John Fogerty, Thåström och Sven-Erik Magnusson för att nämna några

Framförallt handlar den här föreläsningen om att ingenting är omöjligt. Går det inte, så går det ändå.Föreläsningen handlar om det alltid finns ett sätt att skapa något bra och stort. Den handlar om att allt faktiskt är möjligt, bara man tror på det tillräckligt mycket och får med sig människor. För utan goda medarbetare, så kommer man ingen vart
Den här föreläsningen skräddarsys i tid och innehåll till respektive kund och uppdragsgivare

Tid: 1-2 timmar
Arvode offereras efter avstånd och hjärta!

Föreläsning #2 – En expert på ohälsa och stress som bloggare och hälsocoach!


Jag har sedan 2017 en hälosblogg; Waxegårds hälsoblogg.
Är expert på ohälsa med stress som specialitet. Han är så mycket expert, så att han faktiskt skulle kunna kalla sig hälsocoach, men det gör han inte

Föreläsningen handlar om att hälsa är så mycket mer än träning och mat; relationer, pengar, jobb, vänner, fritid. Allt sitter ihop.Jag håller däremot en rolig och lärorik föreläsning om hur man kan göra med sitt liv för att leva mer hälsosamt.

Den här föreläsningen går från allvarligt till skämtsamt. Den går från vad man inte ska äta för att få cancer till att skämtsamt berätta om hur det är att vara sockerknarkare och gå upp mitt i natten och koka kola på spisen med den sista sirapen. Den handlar också om den cyniska livsmedelsindustrin och den ännu mer cyniska läkemedelsindustrin. Båda uppbackade av medskyldiga myndigheter

Självklart får vi höra en och annan kul anekdot från mitt liv som entreprenör där jag mött massor av världsstjärnor och unika personligheter.Den här föreläsningen kommer att inspirera många, men den kommer att avskräcka några. Föreläsningen kommer definitivt får många att skratta och förhoppningsvis att få lika många att tänka efter hur vi lever. Den handlar trots allt om livsstilsförändring.

Tid: 1 timme
Arvode offereras beroende på kund.

Bästa Hälsningar

Håkan Waxegård
076-107 85 00