“Evenemang kan förändra allt i din kommun”

Våga sätta fart och ge er kommun, stad, samhälle eller organisation en positiv utveckling!

Sverige har 290 kommuner som alla står inför olika utmaningar, precis som de flesta stora organisationer i landet. Ibland så finns kompetensen till positiv förändring eller utveckling inom organisationen, men ofta behövs det någon utifrån för att se möjligheterna. Då kan man anlita en dyr men välrenommerad konsultbyrå, som efter en stor utredning kommer med stora omvälvande förslag, som inte skapar någon positiv förändring. Eller så kan man anlita en smålänning med båda fötterna på jorden, som skapat förändring i fler kommuner genom evenemang. En entreprenör som ser till att det inte bara blir snack, planer och visioner, utan riktig verkstad.

Kan verkligen evenemang förändra en hel kommun? Kan verkligen evenemang ge enhel kommun bra självförtroende? Kan en kommun verkligen ha kollektivt dåligt självförtroende? Svaret är ja på alla dessa frågor. Så var det i alla fall i Hultsfred, Eksjö och Kalmar innan evenemang förändrade hela dessa kommuner och bygder. Håkan Waxegård var med på resan i Hultsfred, där hela samhället var snudd på nedläggningshotat. Håkan var med och förvandlade Sveriges tråkigaste stad Eksjö till en av landets charmigaste småstäder. Håkan har inte varit del i Kalmars förändring från sömnig småstad till årets sommarstad flera år i rad. Håkan har däremot ingående studerat Kalmars utveckling och kan ge andra exemplet hur det här gått till. Har det gått att utveckla Hultsfred, Eksjö och Kalmar, så går det att utveckla vilken ort eller vilken kommun som helst.

Jag kan berätta och hur?
• Kommunen har negativ befolkningsutveckling.
• Kommunen har ingen attraktivitet (många kanske ser sin kommun som attraktiv, men ingen utifrån gör det)
• Invånarna i kommunen är negativa och ser inte att någonting går.
• Organisationen är ineffektiv
• Anställda i den stora organisationen trivs inte

För att det ska vara lättare och enklare att våga ta steget att anlita Håkan Waxegård, så debiteras endast 10.000 kr + resor och andra utlägg vid ett första tillfälle som varar under en hel arbetsdag. Under förutsättning att vi tycker uppdraget verkar intressant. Därefter så lämnas en offert på fortsatt uppdrag. Fortsatt samarbete måste bygga på personlig tillit och gemensam tro att utveckling och förändring är möjlig.

“Personligt från Håkan:

Jag har i hela sitt liv startat projekt, företag eller evenemang, som förändrat livet till det bättre för många människor, företag och orter. Jag har alltid varit pionjären, som har gjort det andra inte vågat. Det är ofta en hård väg eftersom förändring och utveckling inte alltid är så lätt. Folk pratar om att de vill ha utveckling och förändring, men väldigt få verkar vara beredda att kämpa eller stå upp för den. Det är förmodligen den svenska mentaliteten och vår ”jante”, som gör att vi hellre följer alla andra eller fortsätta göra som vi alltid gjort.
Nu erbjuder jag min erfarenhet, mina insikter, min kunskap och mitt nätverk till företag, organisationer eller enskilda individer.Öppen för alla förslag, men väljer de uppdrag som jobbar med hjärtat. Är uppdragets förutsättningar realistiska, utmanande och hyggligt betalt där erfarenhet, kunskap och mitt nätverk har ett värde, , så är jag på.
Konsultuppdrag som coach/rådgivare/affärsutvecklare skräddarsys för varje uppdragsgivare, men kan innefatta följande
• Strategisk kartläggning
• Enskilda möten med nyckelpersoner
• Workshops
• Små eller större föreläsningar
• Förslag projekt, evenemang eller åtgärder
• Förslag finansiering, organisation och strategi
• Förslag PR, marknadsföring och försäljning
• Uppstart av projekt, evenemang eller åtgärder

Uppdrag kan vara från 3 tillfällen under ett par veckor till 50-100 tillfällen under ett eller två års tid. Den som vågar anlita mig garanteras positiv utveckling.

Bästa hälsningar
Håkan Waxegård
076-107 85 00